• Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • METHOD DESIGN LOGO CIRCLE

© 2019 Method Design Architecture + Urbanism

Central Park West Residence

Method Design was approached with the desire to renovate an existing residence while rethinking the functionality of the space. In doing so, the residence is divided into (3) main functional striations – Public, Informal, and Private. The striations are created using distinct architectural boundary conditions–gallery wall volumes, as well as a thickened library media wall. The private area is reorganized along the existing corridor but clarified and made minimal.

credits

Status: Complete

Location: Central Park West, NY

Scope of work: Interior Construction

Architect of record/ design architects: Demetrios A Comodromos, Reese J Campbell, Angela Rocchi, Ayman Alhajji

Builder: ABCD